0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Vloeren

SPORTVLOEREN • AFDEKVLOEREN

Wilt u een verhoogde vloer gebruiken om uw beursstand een professionele uitstraling te geven? Of heeft u een nette vloer nodig om bijvoorbeeld een sportzaal of grasveld te beschermen? Voor elke festiviteit bieden wij u de geschikte afdekvloer. Naast afdekvloeren leveren wij ook hoogwaardige kwaliteitsvloeren voor verschillende sporten zoals handbal, volleybal en tafeltennis. Maar ook vloeren voor zaalvoetbal, basketbal, korfbal, zit-volleybal en zaalhockey zijn mogelijk.
Sportvloeren VDP standbouw

Sportvloeren

Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvloeren voor diverse sporten en alles wat hierbij komt kijken. Denk hierbij aan de belijning en het plaatsen van de doelen en baskets. Onze sportvloeren worden vooral gebruikt bij balsporten als handbal, volleybal en tafeltennis. Maar ook vloeren voor zaalvoetbal, basketbal, korfbal, zit-volleybal en zaalhockey behoren tot de mogelijkheden.

Meer over sportvloeren

Afdekvloeren

Heeft u op korte termijn een vloer nodig om bijvoorbeeld het gras of de sportzaal te beschermen of om uw beursstand chiquer aan te kleden? Wij hebben voor elke festiviteit de afdekvloer die u wenst. In principe is alles mogelijk. En omdat wij de uitvoering volledig in eigen hand houden, kunnen wij u precies vertellen welke opties u heeft.

Meer over afdekvloeren
Afdekvloeren VDP standbouw
Direct een voorstel of wilt u meer informatie? Bel 0348 – 68 80 03 of