0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Tapijt

TEGELS • ROLLEN • LOPERS • ZEIL

Bent u op zoek naar een evenementenvloer voor een chique gelegenheid of moet de ondergrond vooral functioneel zijn? Bij Van der Putten Standbouw is dit allemaal mogelijk. Door gebruik te maken van een van deze afdekvloeren hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen op de oorspronkelijke vloer.

Bij ons kunt u uit verschillende tapijtsoorten kiezen waaronder tapijttegels, tapijtrollen, lopers en zeil.

Tapijttegels en -rollen

Onze voordelige tapijttegels- en rollen zijn uiterst geschikt voor een chique evenement of een tijdelijk beurstapijt. De tapijttegels hebben een afmeting van 50 x 50 cm en zijn door dit handige formaat gemakkelijk aan te passen aan de ruimte waar de tegels komen te liggen. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse types en kleuren. Onze hoogwaardige kwaliteitstapijtrollen zijn 2 meter breed en 28 meter lang. Deze rollen zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet.

Lopers

Een stijlvol entree voor een beurs of een chique feest is natuurlijk pas compleet met een (rode) loper. Laat uw gasten zich speciaal voelen door net dat beetje extra aandacht en plaats een stijlvolle rode loper.

Zeil

Voor een voordelige en tijdelijke ondergrond voor uw evenement kiest u voor zeil. Dit is een gemakkelijke oplossing voor uw feest of beurs. Naast het leveren van nette zeilvloeren doen wij ook de aanleg. Zo heeft u alle tijd om zich te kunnen richten op andere organisatorische elementen.

Beschikbare tapijttegels op voorraad

Tapijttegel antraciet
Antraciet
Tapijttegel grijs
Grijs
Tapijttegel goudbruin
Goudbruin
Tapijttegel rood
Rood
Tapijttegel royal blauw
Royal blauw
Grastegel
Grastegel
Minnasota tegel
Minnasota tegel
Heeft u vragen over onze tapijtvloeren? Bel 0348 – 68 80 03 of