0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Standbouw

maatwerk • massa • stel samen

Van der Putten Standbouw levert standbouw in alle soorten en maten waarmee u impact en beleving creëert op iedere locatie. Denk aan complete beursinrichtingen op maat zoals beursstands, kleedkamers of vergaderruimtes. Of wilt u met uw bedrijf extra opvallen met een unieke stand? Aan de hand van uw wensen creëren we een complete stand op maat. Bij ons kunt u uitgaan van flexibele en full service waarbij u contact heeft met een contactpersoon. Bekijk hieronder welke soort standbouw wij voor u kunnen leveren.

Maatwerk standbouw

Wilt u met uw bedrijf extra opvallen tijdens een beurs en bent u vrij in de uitvoering? Dan is ons maatwerk precies iets voor u! Wij maken uw stand zo groot en bijzonder als u wilt. Hiervoor komen wij graag langs bij u op locatie, zodat we uw huisstijl en bedrijfscultuur kunnen vertalen naar een stand die ‘eigen’ aanvoelt.

Meer over maatwerk standbouw
Maatwerk Standbouw vdp
Massa standbouw vdp

Massa standbouw

Met onze beursstands zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u, als organisator van een grote beurs, dat uw standhouders zich met gelijkwaardige beursstands kunnen presenteren? Of heeft u kleedkamers, slaapruimtes of kantoorruimtes nodig? Wij leveren massa standbouw in veel verschillende vormen.

Meer over massa standbouw

Stel samen

Uw eigen beursstand samenstellen was nog nooit zo makkelijk. Wij bieden u drie verschillende pakketten: Regular, Plus en Premium. Met deze drie pakketten bent u op ieder evenement altijd voorzien van een gepersonaliseerde, opvallende, en kwalitatief sterke beursstand. Klik verder voor de mogelijkheden.

Stel zelf samen
Stel Beursstand samen
Direct een voorstel of wilt u meer informatie? Bel 0348 – 68 80 03 of