0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Sportvloeren

TARAFLEX • SPORTCOURT CLICKFLOOR

Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvloeren voor diverse sporten en alles wat hierbij komt kijken. Denk hierbij aan de belijning en het plaatsen van de doelen en baskets. Onze sportvloeren worden vooral gebruikt bij balsporten als handbal, volleybal en tafeltennis. Maar ook vloeren voor zaalvoetbal, basketbal, korfbal, zit-volleybal en zaalhockey behoren tot de mogelijkheden. Alle vloeren die wij leveren voldoen aan de gestelde eisen waarmee wij de ideale basis voor topprestaties garanderen. Zo zijn wij de officiële legger voor de Nederlandse Volleybal Bond.

Taraflex

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leggen van o.a. volleybal- handbal- en tafeltennisvloeren door heel Europa. Hiervoor gebruiken wij Taraflex-vloeren die NOC*NSF goedgekeurd zijn. Een groot voordeel van deze vloer is dat het een ideale combinatie biedt tussen goed kunnen glijden en het hebben van stevige grip.

Meer over Taraflex-vloeren
Taraflex vloer

Sportcourt clickfloor

Voor de o.a. de sporten basketbal, zaalvoetbal, zitvolleybal en zaalhockey leggen wij al 20 jaar vloeren door heel Europa. Onze sportcourtvloeren zijn geschikt voor zowel buiten als binnen evenementen. Tevens is het kliksysteem zo ontworpen dat het de bewegingen van de atleet ondersteunt en risico’s op blessures verlaagt.

Meer over Sportcourt-vloeren
Direct een voorstel of wilt u meer informatie? Bel 0348 – 68 80 03 of