0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

STRAFWERK FESTIVAL

woodflex vlondervloer

Op 18 augustus vond het Strafwerk Festival plaats bij Blijburg aan Zee in Amsterdam.

Van der Putten heeft voor dit festival de vlondervloeren geleverd. Naast onze traditionele houten vlondervloer hebben wij ook onze innovatieve woodflex vlondervloer mogen plaatsen. Deze innovatieve vlondervloer is speciaal ontworpen door Van der Putten voor evenementen waar tijd en ruimte belangrijke factoren zijn tijdens de op- en afbouw.

De woodflex vlondervloer is zo ontworpen dat manitou’s, hoogwerkers en andere zware voertuigen over de vloer heen kunnen rijden. Dit kan u als organisator veel tijd schelen in de op- en afbouw van uw evenement. Doordat er op de vloer gereden kan worden, raakt het gras minder beschadigd en kan het gebruik van rijplaten verminderd worden.

Ons team is als volgt te werk gegaan. Als eerste is het zand met behulp van een wals geëgaliseerd. Daarna konden de vloerdelen mooi recht gelegd worden. De vlakke ondergrond en de polypropyleen delen onder het hout zorgen ervoor dat de vloer flexibel blijft en resistent is tegen zware voertuigen. Verreikers, die maar liefst 20 ton wegen, konden over de vloer heen rijden zonder dat de vloer kapot ging. Op deze manier kon de uitvoerende partij van het podium, stage en licht geluid makkelijker hun werk uitvoeren. Op het filmpje hiernaast kan je zien hoe een verreiker vanuit het zand de vloer op komt rijden zonder dat de vloer beschadigd. Je ziet goed hoe diep de sporen worden als de verreiker in het zand rijdt. De vloer zorgt, naast het efficiënter maken van de op- en afbouw, er ook voor dat het terrein blijft lijken op een festival en niet op een race circuit.

Organiseert u ook een evenement of festival waar het rijden over de vlondervloeren een absolute meerwaarde heeft voor uw evenement? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

terug naar projecten meer over vloeren meer weten over dit festival?
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.