0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Taraflex sportvloer

Volleybal Nations League

Tijdens de Volleybal Nations League die plaatsvond in mei 2018 hebben wij in diverse Topsporthallen in Nederland onze Taraflex sportvloeren gelegd. Zo werden de topsporthallen van Apeldoorn, Doetinchem, Rotterdam en Sliedrecht omgetoverd tot waanzinnige Volleybal locaties. In combinatie met onze podia, tapijt, reclameborden en trussen werden de locaties tot in de puntjes bekleed.

Elke locatie bevat andere specificaties. De ondergrond is niet altijd geschikt voor het plaatsen van een taraflex vloer. Hierdoor is het leggen van de volleybalvloeren altijd anders per locatie. Zo moet er in het Omnisport Apeldoorn een mobiele netinstallatie geplaatst worden onder de Taraflex vloer. Daarnaast moet er in een korte tijd op- en afgebouwd worden. Dit maakt dit evenement erg uitdagend. Door de goede voorbereiding en communicatie tussen de opdrachtgever, hal beheerders en uitvoerende partijen zijn de vloeren op alle locaties in goede orde volbracht.

Bij Van Der Putten draait alles om resultaat. Elke vloer moet goed zijn voor de spelers. Indien er calamiteiten zijn, komen onze werknemers zo snel mogelijk naar de locatie om de problemen op te lossen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er meerdere evenementen tegelijk kunnen plaatsvinden. Op de bijgevoegde foto’s ziet u het speelveld wat is geplaatst in de topsporthal in Rotterdam. Deze nieuwe volleybalvloer voldoet aan alle eisen die de FIVB stelt tijdens volleybalevenementen.

Ook op zoek naar een tijdelijke sportvloer? We bespreken graag de mogelijkheden!

Terug naar projectenmeer volleybalnieuws? meer over sportvloeren
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.