0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

IFAT 2018

premium stand

Voor opdrachtgever Bronneberg hebben wij een compleet op maat gemaakte premium stand geleverd tijdens de IFAT 2018 in munchen.

De hoekstand bevat wanden van 5 meter hoogte aan beide kanten. Achter de wanden zit een modulair frame voor de stevigheid met daarop wanden geplakt. Deze manier van bouwen heeft meerdere voordelen. Ten eerste zorgt het modulaire geraamte ervoor dat de stand snel op te bouwen is en stevig staat. Ten tweede zie je bij dit systeem geen aluminium frames. Het modulaire deel wordt als het ware onzichtbaar gemaakt door de witte wanden. Daarnaast is dit systeem erg flexibel. Zo kunnen we altijd nog een meter af wijken op locatie indien er calamiteiten zijn op de stand locatie. Tot slot kan de stand meerdere keren per jaar opgebouwd worden, zonder dat er materialen weggegooid moeten worden zoals bij hout.

Het eye-catcher gedeelte van de stand is het 4x3m 2.8ppi ledscherm. Deze is naadloos in de wanden verwerkt en wordt door de stevigheid van het modulaire gedeelte ondersteunt. Achter het ledscherm bevindt zich een ruimte waar eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden aan het scherm. Deze ruimte dient ook als berging voor de klant.

De ondergrond van de stand bestaat uit een verhoogde vloer met tapijttegels. Deze verhoogde vloer is expres gemaakt voor bedrijven die zware machines willen presenteren tijdens de beurs.

Er is voor deze stand gekozen voor koker theater lampen. Deze geven in tegenstelling tot felle led lampen een warmere kleur af. Dit geeft de stand met zijn industriële look een rustigere uitstraling.

Bent u ook op zoek naar een Premium stand? Of wilt u graag een led scherm betrekken bij uw evenement of stand? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Terug naar projectenmeer over de Premium stand
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.