0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

BY THE CREEK FESTIVAL

woodflex vlondervloer

Op 7 juli 2018 vond het festival BY THE CREEK plaats aan de recreatieplas de put in Vianen.

Van der Putten heeft voor dit festival twee vlondervloeren geleverd. Naast onze traditionele houten vlondervloer hebben wij ook onze innovatieve woodflex vlondervloer mogen plaatsen. Deze innovatieve vlondervloer is speciaal ontworpen door Van der Putten voor evenementen waar tijd en ruimte belangrijke factoren zijn tijdens de op- en afbouw.

De woodflex vlondervloer is zo ontworpen dat manitou’s, hoogwerkers en andere zware voertuigen over de vloer heen kunnen rijden. Dit kan u als organisator veel tijd schelen in de op- en afbouw van uw evenement. Doordat er op de vloer gereden kan worden, raakt het gras minder beschadigd en kan het gebruik van rijplaten verminderd worden.

Zo werd er bij By the Creek Festival tijdens de op- en afbouw over de vloer heen gereden. Het leek er in eerste instantie op dat dit niet mogelijk zou zijn door de ongelijke ondergrond. Het terrein was erg hobbelig en droog door de extreme warmte. Om de grootste kuilen en hobbels vlak te maken, heeft Van der Putten met behulp van een wals en een graafmachine de ondergrond vlakker te maken. Ondanks dat het veld niet volledig vlak kon worden gemaakt, kon er gewoon over de vloer gereden worden door de flexibiliteit van de houten onderdelen. Op deze manier kon de uitvoerende partij van het podium, stage en licht en geluid makkelijker hun werk uitvoeren. Ook werd het gras hierdoor niet beschadigd en kon het gebruik van rijplaten worden verminderd.

Organiseert u ook een evenement of festival waar het rijden over de vlondervloeren een absolute meerwaarde heeft voor uw evenement? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

terug naar projecten meer over vloeren
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.