0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

maatwerk standbouw

naadloze beursstand

Tijdens de BAUMA 2019 mocht VDP de stand voor ROTOBEC ontwerpen en realiseren.

Onze klant wilde een opvallende stand die goed vindbaar was op de beurs. De afmeting van de stand was met 5.5×6 gering om echt de aandacht te kunnen trekken. Om toch te zorgen dat bezoekers de stand konden vinden hebben wij een stand ontworpen van 6 meter hoog. Op de foto’s kun je zien dat de stand van extreem grote afstand al te zien was. In de hoge achterwand van 6x5x1m (hxbxd) zit een groot led scherm geintergreerd van 4×3 meter. De hoogte en de afmeting van het led scherm zorgde voor een echt WOW-effect bij bezoekers. Tevens is het scherm een ideale oplossing voor bedrijven die grote machines maken omdat ze op deze manier niet al hun materiaal naar de beurs mee hoeven te nemen. Tot slot kunnen ze prachtig beeldmateriaal laten zien van hun bedrijf, bedrijfsprocessen en projecten.
De wanden bestaan verder uit zwarte forex wanden, hierdoor wordt het scherm mooier geïntegreerd in de wand.
Wat verder erg leuk was aan dit project is dat wij de grijper mochten omtoveren tot een tafel. ook deze is te zien aan de voorkant van de stand.

Hetgene wat deze stand speciaal maakt, is dat het geraamte volledig uit modulaire systemen is opgebouwd terwijl je deze systemen niet ziet aan de buitenkant. Met behulp van de modulaire systemen kunnen wij de stand snel op- en afbouwen en compact opslaan en vervoeren. Dit scheelt in de kosten voor de klant terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Meer informatie over deze stand? Neem gerust contact met ons op via onderstaande link

Terug naar projectenMeer over bauma
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.