0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Podia

PODIUM • CATWALK • JURYPODIUM • PODIUMTOEBEHOREN

Heeft u voor uw evenement een podium nodig? Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikt podium. Denk bijvoorbeeld aan podia voor modeshows, (rolstoel)dansers en optredens van popgroepen. Wij bedenken graag in samenwerking met u een creatieve en unieke opstelling voor een onvergetelijke show.

Onze podia zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen, groot- of kleinschalig. De podia worden geleverd in de hoogte en grootte die u wenst.

Podium

Wij zijn gespecialiseerd in podiumbouw en dankzij onze grote voorraad zijn al uw ideeën en wensen bespreekbaar. Wij doen ons uiterste best om uw voorkeuren te realiseren. Naast de levering van het podium, verzorgen wij ook de opbouw. Zo bent u verzekerd van een geslaagd evenement.

Catwalk en jurypodium

Steel de show met een catwalk waarmee u bijvoorbeeld uw nieuwe kledinglijn kunt presenteren. U bepaalt zelf de hoogte en of u een grote of kleine catwalk nodig heeft.  Er is dus altijd een type die aansluit op uw wensen. Of organiseert u een dans- of zangwedstrijd? Laat ons uw jurypodia leveren en opbouwen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden door ons ruime assortiment waardoor we flexibel kunnen werken

Toebehoren

Naast het leveren van de podia en tribunes bieden wij ook extra toebehoren. Op deze manier kunt u bij ons het totaalplaatje bestellen, waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor trappen, leuningen, podiumrokken, invalideopritten, stoelen en tafels.

Podium-VDP-Standbouw
Podium-VDP-Standbouw 2
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel 0348 – 68 80 03 of