0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Massa standbouw

De mogelijkheden zijn oneindig

Met onze beursstands zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u, als organisator van een grote beurs, dat uw standhouders zich met gelijkwaardige beursstands kunnen presenteren? Of heeft u tijdelijke kleedkamers, slaapruimtes of kantoorruimtes nodig? Wij leveren massa standbouw in veel verschillende vormen.

BEURSSTANDS

Wanneer u een beurs organiseert wilt u perfecte stands aanbieden aan uw exposanten. Wij begrijpen dat en bieden daarom zowel standaard als maatwerk stands aan. Voor grote en kleine beursstands kunt u bij ons terecht. U bepaalt zelf de afmetingen en extra’s. Van der Putten Standbouw BV is gespecialiseerd in modulaire systemen, die snel en efficiënt in elkaar gezet worden.

Kleuren & extra’s

We hebben onze wanden in tientallen kleuren (waarbij wit en zwart de meest voorkomende zijn) en in vrijwel elke kleur is de voorraad enorm. Tevens kunnen we bij de stand de volgende extra’s verzorgen:

 • Stroomaansluitingen
 • Verlichting (inclusief ophangsystemen)
 • Tapijttegels
 • Meubilair; examentafels, klapstoelen, kledingrekken
 • Koelkast
 • Bar
 • Standbelettering

Slaapruimtes

Heeft u extra slaapruimte nodig voor in een asielzoekerscentrum (azc), evenement of is uw beurspersoneel op zoek naar een overnachtingsplek? Een slaapruimte gecreëerd door tijdelijke wanden is de ideale oplossing. Naast dat u zelf de grootte van het slaapvertrek kunt bepalen, richten wij deze natuurlijk ook in naar uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedden, opbergkasten en sanitaire voorzieningen. De wanden zijn van degelijke kwaliteit en omdat wij de productie in eigen hand hebben, maken wij deze speciaal voor u op maat.

Complete inrichting
U kunt er tevens voor kiezen om een tijdelijke vloer aan te brengen in bijvoorbeeld slaapruimtes, kleedkamers en kantoren. Het ziet er aantrekkelijk uit en het beschermt de eigenlijke vloer. U heeft de keuze uit onder andere een houten vloer, tapijtrol of tapijttegels.

Massa standbouw
Massa standbouw 2 VDP

Kleedkamers

Van der Putten Standbouw BV verhuurt voordelige kleedkamers die wij volledig naar uw wensen inrichten. Wij bieden gebruiksklare kleedkamers aan die u naar eigen wens volledig kan inrichten met onder andere banken, stoelen, tafels, kaptafels en spiegels. Wij verzorgen voor u de volledige aanleg en richting. Omdat wij de productie in eigen hand houden, kunnen wij snel schakelen. U heeft verder geen omkijken naar het aanleggen en het inrichten van de kleedkamers, dat regelen wij voor u.

Kantoren

Heeft u een grote of kleine ruimte die u (tijdelijk) wilt gebruiken als kantoor of vergaderruimte? Wij bieden snel leverbare en flexibele wanden aan en richten eventueel uw kantoor compleet naar uw wensen in. Denk hierbij aan bureaus, stoelen, kasten, vergadertafels en sanitaire voorzieningen. Daarnaast regelen wij ook het transport en de aanleg van uw (tijdelijke) kantoor, zodat u snel aan de slag kunt met uw eigen werkzaamheden.

Voordelen van massa standbouw door Van der Putten Standbouw:

 • 4.000+ m2 voorraad
 • Snelle op- en afbouw
 • Betrouwbaar
 • Flexibel
Direct een voorstel of wilt u meer informatie? Bel 0348 – 68 80 03 of