0348 - 68 80 03 info@vdp-standbouw.nl
Header standbouw wit
vdp rode overlay

Afdekvloeren

PELLOSVLOER • TAPIJT • VERHOOGDE VLOER • VLONDERVLOER

Heeft u op korte termijn een vloer nodig om bijvoorbeeld het gras of de sportzaal te beschermen of om uw beursstand chiquer aan te kleden? Wij hebben voor elke festiviteit de afdekvloer die u wenst. In principe is alles mogelijk. En omdat wij de uitvoering volledig in eigen hand houden, kunnen wij u precies vertellen welke opties u heeft. Heeft u vragen over onze afdekvloeren? U kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies.
Pellosvloeren VDP standbouw

Pellosvloer

De pellosvloer is een tijdelijke houten vloer met een luxe en strakke uitstraling. De vloer is geschikt voor binnen evenementen die op verschillende ondergronden gelegd kan worden. Denk hierbij aan gymzalen, evenementenhallen en tenten. Naast de levering, kunnen wij ook de aanleg verzorgen.

Meer over pellosvloeren

Tapijt

Bent u op zoek naar een evenementenvloer voor een chique gelegenheid of dient de ondergrond vooral functioneel zijn? Bij ons is dit allemaal mogelijk met tapijt in verschillende vormen. Dankzij het gebruik van een tapijtafdekvloer hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen op de oorspronkelijke vloer.

Meer over tapijt
Tapijt VDP standbouw
Verhoogde vloeren

Verhoogde vloer

Bent u voor uw stand, feest of evenement op zoek naar een tijdelijk verhoogde vloer? Functioneel of luxueus? Wij hebben een ruim assortiment van verhoogde vloeren voor elk type evenement. Wij maken de verhoogde vloer voor u op maat, zodat deze perfect past bij uw gelegenheid.

Meer over verhoogde vloeren

Vlondervloeren

Onze vlondervloeren zijn nette afdekvloeren die voor zowel binnen als buiten evenementen gebruikt kunnen worden. Deze vloer kan op verschillende ondergronden gelegd worden zoals asfalt, beton, gras, steen en zand. Voor festivals, looppaden en andere buiten evenementen worden onze vlondervloeren veelal ingezet.

Meer over vlondervloeren
vlondervloeren
Direct een voorstel of wilt u meer informatie? Bel 0348 – 68 80 03 of